Κωδικός Προϊόντος: 0000-1267
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
21,00€
Το προϊον Είναι Εξαντλημενο

 Συσκευασία 3 ζεύγη

Αναπνευστική αόρατη Μάσκα μύτης (για «στεγνή» μύτη) τυποποιημένο μέγεθος (S)

περιγραφή

 • Φίλτρα για ατομική χρήση - ρινική μάσκα μύτη (S).
 • Συνιστάται για ενήλικες με  συμβατική μύτη (όχι στενά).
 • Διάμετρος: 9,2 mm.
 • Συνιστάται για προστασία από γύρη, σκόνη, οικιακά και κτίριο, τρίχες ζώων, τα σπόρια των μυκήτων, βακτηρίων, αερολύματα, καπνοί, αιθαλομίχλη.

Όροι χρήσης

 1. εισάγεται απαλά εντός της ρινικής κοιλότητος έτσι ώστε ο διαφανής ιστός σφικτά επί του κώνου, ρυθμίζεται σε μία άνετη θέση (όταν αναπνέει ελεύθερα).
 2. Μπορεί να φορεθεί συνεχώς για 12 ώρες.
 3. Εάν εχει βλέννες η μύτη, αφαιρέστε το φίλτρο, καθαρίστε τα ιγμόρεια, πλύνετε το φίλτρο, ξηραίνεται και χρησιμοποιείται ξανά.

προληπτικά μέτρα

 • Να είστε επιφυλακτικοί με τα παιδιά, τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο επίσταξη, με σκολίωση ρινικού διαφράγματος και των ρινικών πολυπόδων.

υλική σύνθεση

Κατασκευασμένο από υποαλλεργικό φιλικά προς το περιβάλλον υλικά:

 • - στριφτό πολυεστερικό υλικό φίλτρου (μη υφασμένο ύφασμα).
 • - ένα σώμα μάσκα από μαλακό καουτσούκ και  ιστούς από πολυπροπυλένιο.

ημερομηνία λήξης

 • Δεν περιορίζεται.

Η λειτουργία όρος συσκευασία

 • 1 μήνα σε 12 ώρες από την καθημερινή φθορά.


Προσοχή: είναι δυνατόν, το φίλτρο δεν θα κάνει στους ιδιοκτήτες πολύ μεγάλων μυτών, και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μέ φλεγμονή των βλεννογόνων της μύτης, θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε τη φλεγμονή, στη συνέχεια νά τοποθετούνται τά φίλτρα.

Ιαπωνικά φίλτρα ρινικές Μύτη Μάσκα L δρουν ως αποτελεσματική προστασία του ρινικού βλεννογόνου. Αποτρέπουν τη διείσδυση στο ανθρώπινο σώμα των επιβλαβών βακτηρίων, ιών και αλλεργιογόνων, την προστασία από τον καπνό τσιγάρου, σκόνη και γύρη. Η παρούσα εφεύρεση είναι απλά αναντικατάστατα για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.

Μύτη Μάσκα S - μια νέα γενιά της μάσκας, κανονικού μεγέθους. Κατά τη χρήση, είναι αρκετά άνετο και αόρατο στο δημόσιο μάτι,  είναι ο λόγος πού ένα ρινικό φίλτρο μύτης Μάσκα S ονομάζεται επίσης- αναπνευστήρας αόρατος. 

Κάθε φίλτρο Ιαπωνική Μύτη Μάσκα S  είναι απολύτως αποστειρωμένο και αποθηκεύεται σε σφραγισμένη συσκευασία. Αυτό το προϊόν είναι ένα εργαλείο για προσωπική χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατ 'επανάληψη. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει φίλτρα για τη μύτη,γιά να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε έναν διαχειριστή site για να επιλέξετε το βέλτιστο μοντέλο.